OUDERS

Er bestaan veel verschillende verhalen over studentenverenigingen. Om onduidelijkheden te voorkomen informeren wij u graag over onze vereniging en wat wij kunnen bieden aan uw zoon of dochter. De tekst hieronder biedt hopelijk meer duidelijkheid. 

WIE ZIJN WIJ? 

Onze studentenvereniging is een vereniging voor studenten en alumni die affiniteit hebben met de creatieve industrie en het ondernemerschap. De studentenvereniging mag geen negatieve invloed hebben op de prestaties van uw zoon/dochter. De vereniging wordt daarom gerund door alumni die net zijn afgestudeerd van hun opleiding of een tussenjaar hebben. COS Zwolle is geen traditionele vereniging. Onze vereniging kent geen extreme ontgroeningen, en iedereen binnen de vereniging word gelijk behandeld. Wij van COS zijn een open minded vereniging waar iedereen welkom is, ongeacht afkomst, geloof, gender, politieke voorkeur en/of studieniveau. Met dit gegeven willen wij een plek creëeren waar uw zoon/dochter zich kan ontwikkelen en zijn/haar sociale netwerk kan verbreden tijdens en vlak na de studententijd. 

Toch nog vragen over het lidmaatschap en de vereniging? Dan verzoeken wij u om contact op te nemen met info@coszwolle.nl